Horror a metróban: megszólalt a megkéselt magyar sportoló

2023.03.19. 09:54

A 2017 óta magyar színekben versenyző sportoló, az ukrán származású Szemko Danijilt megkéselték Moszkvában. A jégtáncos éppen az orosz fővárosban volt, amikor a metrón a lábához kapott, és érezte, hogy vérzik.

Nem volt előzménye, nem keveredett konfliktusban, úgy szúrták meg a moszkvai metrón Szemko Danijilt. Két centi mély, vérző sebbel sétált be a kórházba, három öltéssel varrták össze. A jégtáncos most a Mandinernek tiszta vizet öntött a pohárba a moszkvai drámáról.

"Egy 22 milliós városban persze sok minden megtörténhet, és tömeg is volt. Fejhallgató volt a fejemen és nem is nagyon figyeltem mi történik körülöttem. Egyszer csak éreztem, hogy valami fáj a lábamban" - mondta a jégtáncos, aki hozzátette, nem is látta a személyt, nem volt semmilyen konfliktus.

Szemko Danijilt megkéseltékForrás: MTI/EPA/Toms Kalnins

„Először haza akartam menni, hogy megnézzem a sebemet, de mivel a zsebemen keresztül éreztem, hogy vérzik a lábam, akkor úgy döntöttem, hogy inkább a kórházba megyek, na meg persze fájt is. Körülbelül 3 centi hosszú és két centi mély lehet a seb. Inkább szúrt mint vágott. Három öltéssel varrták össze."

Szemko elmondta a késelés ellenére már nincs idő pihenésre, mert teljes erővel készül a világbajnokságra.