Tyson Fury megint megmutatta, hogy verhetetlen a ringben - videó

Box Horizontal
Tyson Fury bajnok akar lenni
Vágólapra másolva!
A WBC nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury megosztott egy videót az egyik edzéséről, amely során partnere hatalmas ütésekkel sorozta meg a testét. A brit ökölvívó szinte elnyelte a csapásokat, amely nem sok jót ígér a leendő ellenfelének.

A 34 éves világbajnok az egyik edzésen a kötélnek feszülve várta, hogy partnere megsorozza. Fury edzőtársa ráadásul nem akárki volt, a WBO félnehézsúlyú világbajnoka, a profi karrierje során még veretlen Josh Taylor, aki láthatóan apait-anyait beleadott a testre zúdított ütésekbe.

Fury azonban állta a sarat, és mosolyogva vette tudomásul, hogy nem igazán fogtak ki rajta a skót ökölvívó hatalmas csapásai.

A The Sun információi szerint a felvétel még 2021-ben készült és nemrég szivárgott ki az internetre. Fury valószínűleg idén sem lett gyengébb és következő ellenfelének iszonyatosan nehéz dolga lesz, ha meg akarja őt szorongatni a ringben.

Az biztosra vehető, hogy az ukrán Olekszandr Uszik ellen április 29-re tervezett címegyesítő nehézsúlyú profi világbajnoki bokszmeccs elmarad, ugyanis Fury és riválisa nem tudtak megállapodni egymással.