Kilőtték a labdaszedőt, kizárták őket a Roland Garrosról - videó

2023.06.05. 11:56

A második szettben az egyik kettős kizárása miatt félbeszakadt egy mérkőzés a Párizsban zajló Roland Garros teniszverseny a női párosainak nyolcaddöntőjében.

A Sara Sorribes Tormo, Marie Buzkova (spanyol, cseh) és a Miju Kato, Aldila Sutjiadi (japán, indonéz) mérkőzését azután állította meg a mérkőzésvezető, hogy a második szettben 3-1-es vezetésüknél Kato egy figyelmetlenül a pályán kívülre ütött labdával telibe találta az egyik labdaszedő lányt.

Az ijedtség nagyobb volt, mint maga baj, Kato pedig hiába szaladt egyből bocsánatot kérni, a váratlan "támadástól" megijedt labdaszedő kislány csak zokogott. A székbíró először azt jelezte, hogy szerencsétlen véletlen történt, és folytatódhat a meccs, de aztán a meccs ellenőre is befutott, és a folyamatosan reklamáló Sorribes Tormo végül meggyőzte, hogy nem folytatható a találkozó, így Katót és Sutjiadit kizárták.

Az első szettet egy 7-1-re megnyert rövidítésben a spanyol, cseh kettős húzta be, a másodikban azonban Katóék vezettek, így Sorribes Tormóék alighanem egy nehéz folytatástól szabadultak meg a szigorú ítélettel.

Ajánlataink