Őrjöng a sztárkerékpáros, szabotálták a versenyét a Tour de France-on - videó

FRA - Deuxičme étape du Tour du Limousin Nouvelle Aquitaine entre Rouffiac et Trélissac cyclisme vélo cycliste tour du limousin sportif Dordogne Périgord Lilian Calmejane total direct energie cyclist team Horizontal SPORT TOUR DE FRANCE
Second stage of the Tour du Limousin Nouvelle Aquitaine between Rouffiac and Trélissac. Portrait de Lilian CALMEJANE portrait. Trélissac, France, August 22, 2019. Deuxičme étape du Tour du Limousin Nouvelle Aquitaine entre Rouffiac et Trélissac. Portrait de Lilian CALMEJANE. Trélissac, France, 22 aout 2019. (Photo by Romain Longieras / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
A Tour de France egyik versenyzője, a francia Lilian Calmejane rendkívül dühös posztot osztott meg a közösségi médiában. A 30 éves kerékpáros egy videót tett közzé, amellyel azt próbálja bizonyítani, hogy szabotálták a versenyét.

Az idei Tour de France második szakaszán a Vitoria-Gasteiz és San Sebastián közötti 208,9 kilométeres etapon viharos körümények között ért célba a francia kerékpáros. A 30 éves sportoló megosztott egy videót a közösségi médiában, amelyen látható, hogy a biciklijének első kereke tele van rajzszögekkel.

Calmejane szerint valaki szándékosan helyezett el rajszögeket az út bizonyos szakaszain, hogy szabotálja a versenyt.

A baromságaitoknak köszönhetően rengetegen megsérülhetnek és elbukhatnak" - írta dühösen a közösségi médiában a francia biciklista.

A 110. Tour de France második szakaszát remek hajrával Victor Lafay nyerte, a harmadik szakaszról pedig egy elképesztő sprintbefutó döntött.