Vágólapra másolva!
Sokat változott a cselgáncs az elmúlt években a négy világbajnoki éremmel és egy Európa-bajnoki címmel visszavonult Mészáros Anett szerint, akinek nagyot fordult az élete az élsport óta.

A 36 éves klasszis már csak szurkolóként követte a Mesterek Kupája eseményeit a Papp László Sportaréna nézőterén, méghozzá kisfiával az ölében.

"Az elsőre látszott, hogy nagyon komoly szervezőmunka van a budapesti Masters mögött, és nagyon sajnálom, hogy nem láthattunk legalább egy magyar érdekeltségű bronzmérkőzést. Az én fénykoromhoz képest más lett a meccsek felépítése, jobban pörögnek a mérkőzésen, és sokan rámennek az intésekre, mert azokkal hamar lehet győzni. Úgy érzem, hogy a technika picit kevésbé számít, és a rafináltság fontosabb lett" - idézi az MTI.

Mészáros Anett már nem a tatamin kesíriti meg az ellenfelek életét Forrás: AFP/MIGUEL MEDINA/Miguel Medina

A két vb-ezüstje és -bronza mellett 2010-ben Európa-bajnok dzsúdós közölte, továbbra is követi a sportág magyar történéseit, és

jó esélyt lát arra, hogy a tokiói után a jövő évi párizsi olimpián is dobogóra állhasson magyar versenyző.

A nemzetközi szinten utoljára 2021 februárjában versenyzett Mészáros Anett - aki szemlátomást sok időt tölt az edzőteremben - "civil" életéről elmondta, hogy személyi edzőként és kaszkadőrként is tevékenykedik.

- árulta el a két olimpián szerepelt kiválóság.