Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le a színfalak mögött, miközben az Errol Spence Jr. vs Terence Crawford összecsapás mérlegelése zajlott. A háttérben ott volt Jermall Charlo, a WBC középsúlyú világbajnoka, aki összetűzésbe keveredett Caleb Planttal, aminek az lett a vége, hogy Plant lekevert egy hatalmas balost Charlónak.

A WBC középsúlyú világbajnoki övét fogva tartó Jermall Charlo személyes problémák miatt már régóta inaktív. A környezete szerint a problémák legfőbb forrása a felesége, akivel válófélben vannak. Ennek ellenére Jermall Charlo az ex-feleségével jelent meg a Crawford-Spence összecsapás mérlegelésén, amin az ikertestvére, Jermell felesége kiakadt, és a két nő egymásnak esett, amiből Jermell felesége jött ki győztesen.

Később Jermall azzal vádolta meg ikertestvérét, hogy ő is megütötte az ex-feleségét, és dulakodás alakult ki a két testvér között. A profiboksz.hu azt írja, hogy

a helyszínen lévő Caleb Plant is próbálta szétválasztani a feleket, és eközben Jermall megrángatta a szakállát, amit Plant nagyon zokon vett,

így miután szétválasztották a feleket, Plant megkérte Jermallt, hogy ismételje meg az előbbi mutatványát. Jermall ismét megfogta Plant szakállát, ami után Plant ballal adott egy jókora pofont Jermallnak és távozott a helyszínről.