Harry Kane történelmet írt, a Puskás edzője a saját játékosát szidta

Soccer 1. Bundesliga/ Werder Bremen - FC Bayern Munich. 2023 2024 trimmed single motif ball sports 24 club dress database DFL 23 emotion enthusiasm emotions Munich men league game football game soccer single image action 1st league season 2023 contentment
jubilation Harry KANE (M) after his goal to 0:2, r. Soccer 1st Bundesliga, 1st matchday, SV Werder Bremen (HB) - FC Bayern Munich (M), on August 18th, 2023 in Bremen/ Germany. #DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video # (Photo by Anke Waelischmiller/Sven Simon / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A pénteki nap sem telt eseménytelenül a hazai és a nemzetközi sportvilágban, így amennyiben lemaradt volna a legfontosabb történésekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A Puskás Akadémia az utolsó pillanatban bukta el a győzelmet a Fehérvár ellen, a felcsútiak edzője, Hornyák Zsolt a meccs után a saját játékosát és a bírót szidta.

Páratlan humorral reagált Gazdag Dániel felesége a magyar válogatott focista Lionel Messivel készült közös képére.

Az angol válogatott Harry Kane már az első meccsén történelmet írt a Bayern Münchenben.

Minden idők egyik legjobb kapusának tartják a nemrégiben visszavonult Gianluigi Buffont, ám az olasz kapuslegenda szerint két játékos is jobb volt nála a pályafutása során.

A sajtó birtokába jutott a hivatalos levél, amelyet Felipe Massa ügyvédei címeztek az Forma-1 és FIA részére. Eszerint a brazil komoly kártérítést követel az állítólagos elcsalt világbajnoki címe miatt. Az egykori Ferrris pilóta támadására a 92 éves Bernie Ecclestone is reagált.