Tömegverekedés az NB II-es rangadón, Hamilton újabb nevetséges bohóckodása, meghalt a híres olimpikon

Forma-1, Belga Nagydíj 2023, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton of Mercedes during press conference ahead of the Formula 1 Belgian Grand Prix at Spa-Francorchamps in Spa, Belgium on July 27, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes, izgalmas és megdöbbentő eseménnyel indult a hét a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A labdarúgó NB II 6. fordulójának zárómérkőzésén a Budapest Honvéd 2-1-re kikapott a Szombathelyi Haladástól a kispesti Bozsik Arénában. A mérkőzés egy kései tizenegyessel dőlt el, amely után elszabadultak az indulatok és kisebb tömegverekedés robbant ki a pályán.

Szörnyethalt az olimpikon műkorcsolyázó, a mindössze 31 éves Alexandra Paul, aki a kisfiával az autóban szenvedett halálos balesetet.

A Holland Nagydíjon a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton felejhető produkcióval a hatodik helyen végzett, de nőies ruhájában így is nagy feltűnést keltett.

Lewis Hamilton megint nagy feltűnést keltett Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A 34 éves Daniel Ricciardo a múlt hétvégi F1-es Holland Nagydíj második szabadedzésén ütközött a falnak és a balesetben eltört a csuklója. Az ausztrál pilótát megműtötték, és várhatóan hosszú kihagyás vár majd rá.

A Liverpool - Szoboszlai Dominikkel a kezdőcsapatában - több mint egy órát emberhátrányban játszva fordított és nyert 2-1-re a Newcastle United vendégeként a Premier League harmadik fordulójában. A magyar válogatott középpályás a meccsen ismét megmutatta, miért számít csapata egyik legfontosabb játékosának.