Snoop Dogg is betépne tőle, akkora fűszag terjeng a US Open tenisztornán

2023.08.31. 16:43

Bizarr módon indult az év utolsó Grand Slam-tenisztornája, a US Open. A 17-es pályán több játékos is erős fűszagra panaszkodott.

Még csak a második fordulónál tart a US Open, de a férfi mezőnyben máris három top10-es játékos( Holger Rune, Casper Ruud, Sztefanosz Cicicpasz) búcsúzott. A játékosok teljesítménye mellett sokkal inkább beszédtémát szolgáltat a torna helyszínén uralkodó fűszag - derült ki a Ripost oldaláról.

A 17-es pályán, ahol többek között Alexander Zverev, Maria Sakkari és Markéta Vondrousova is játszott, sokan megjegyezték, hogy valami tényleg bűzlik. A 17-es pálya olyan, mintha Snoop Dogg nappalijában lennél – mondta el a sajtótájékoztatón Alexander Zverev, utalva arra, hogy az amerikai rapper ipari mennyiségű zöldet szív el mindennap. A bemelegítésnél határozottan éreztem, a mérkőzés közben már kevésbé  – ezt már a friss wimbledoni bajnok, Markéta Vondrousova mondta.

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Clive Brunskill

Fontos azonban kiemelni, hogy nem a nézőtéren cigiznek a szurkolók, hanem egy helyszínhez közeli parkban, erre hívta fel a figyelmet Maria Sakkari is.  Néha minden rendben az illatokkal, néha cigaretta, néha fűszag van. Úgy értem, ez olyasmi, amit nem tudunk kontrollálni, mert egy nyílt területen vagyunk. Egy park van a pálya mögött, ahol az emberek azt csinálhatnak, amit akarnak - mondta a 28 teniszező, aki nyolcadik kiemeltként már az első körben búcsúzott, a legutóbbi öt meccséből mindössze egyet tudott megnyerni.

Ajánlataink