Megható képpel vigasztalja a Ferrari Sainzot

Forma-1, Osztrák Nagydíj 2022, szombat, Carlos Sainz
Ferrari's Spanish driver Carlos Sainz Jr waves after placing third in the sprint qualifying at the Red Bull Ring race track in Spielberg, Austria, on July 9, 2022, ahead of the Formula One Austrian Grand Prix. (Photo by Jure Makovec / AFP)
Vágólapra másolva!
Sainz szívfacsarónak nevezte a motorhibáját. A Ferrari tudja, hogy a spanyol versenyző mindent beleadott a futamon, egy kedves gesztussal próbálják jobb kedvre deríteni.

Két jó verseny után Carlos Sainznak megint balszerencséje volt. A Silverstone-ban az első győzelmét megszerző pilóta a 2. helyen haladó Max Verstappent készült megtámadni az Osztrák Nagydíj vége felé, amikor elfüstölt az autója, így idén már negyedszer kényszerült idő előtt befejezni egy futamot. Csapata, a Ferrari egy képpel próbálja a nyilvánosság előtt vigasztalni versenyzőt, aki "szívfacsarónak" nevezte a meghibásodást.

– írták a Twitterre feltöltött bejegyzésben, amelyen a pilóta látható a bokszutca falánál, amint épp a mérnökök öntenek lelket belé.

Sainz a 2. hellyel pontszámban utolérte volna a Red Bull másik versenyzőjét, a versenyt szintén feladó Sergio Pérezt a tabellán.