Gusztustalan módon alázták meg Michael Schumachert - videó

Michael Schumacher
Mercedes' German driver Michael Schumacher (C) talks to team mates in the pits at the Autodromo Nazionale circuit on September 9, 2011 in Monza during the first practice session of the Formula One Italian Grand Prix. AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF (Photo by DIMITAR DILKOFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma-1-es Japán Nagydíj után az F1-es szakértő, Antonio Lobato nagy bajba került, miután egy felháborító megjegyzéssel sértette meg Michael Schumachert. 

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher neve egy spanyol F1-es műsorban került szóba, amelyben a szakértők a Japán Nagydíjon történteket elemezték.

"A Red Bull mérnöke, Adrian Newey retteghet, mert érkezik Antonio Lobato" - mondta a műsorban az egyik kolléga a spanyol szakértőnek, aki a következőképpen felelt.

hangzott Lobato felháborító megjegyzése, ami után a társaival hangosan továbbnevetett a megalázó "viccen".

Az elhangzottak után a közösségi médiában alaposan szétszedték Lobatót, és többen azt követelték, hogy a jövőben ne vezethessen ilyen jellegű műsorokat és ne is szerepelhessen a TV-ben.

A spanyol F1-es szakértő később bocsánatot kért, arra hivatkozva, hogy egyáltalán nem akart tréfát űzni a legendás pilótából és a saját ügyetlensége miatt rosszul fejezte ki magát.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet Forrás: AFP/-

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban, életveszélyes agysérülésekkel vitték kórházba. 250 napot töltött mesterséges kómában, majd családja hazavitte, de az elmúlt tíz évben szinte alig közöltek híreket az állapotáról.

Forrás