Bajban a franciák: több játékos is megsérült az elődöntőre készülő címvédőnél

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, ,Anglia – Franciaország, Anglia , Franciaország, 2022.12.10.
France players celebrate after France's midfielder #08 Aurelien Tchouameni scored his team's first goal during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between England and France at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha, on December 10, 2022. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokságon a Marokkó ellen készülő Franciaország válogatottjánál a hétfői edzésen ketten nem álltak Didier Deschamps rendelkezésére.
Vágólapra másolva!

Dayot Upamecano torokfájdalmak, az Anglia ellen gólt szerző Aurélien Tchouaméni pedig vádlisérülés miatt hagyta ki a címvédő hétfő esti edzését a Jassim Bin Hamad Stadionban.

Didier Deschamps-nak gondjai lehetnek a Marokkó elleni kezdőcsapat kijelölésében Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A szerdai elődöntőre készülő franciák közül így csak 22-en vettek részt a tréningen, ám a L'Équipe információi szerint közülük

Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé, Raphaël Varane és Theo Hernández is labda nélkül edzett.

Franciaország két győzelemmel és egy vereséggel csoportelsőként jutott az egyenes kieséses szakaszba, ahol Lengyelországot és Angliát is búcsúztatták, így már csak Marokkó áll a címvédő útjába, hogy négy év elteltével ismét bejusson a világbajnoki döntőbe.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!