Kifakadt az utolsó szűz pornómodell, mert a foci-vb miatt nem volt elég bevétele

Vágólapra másolva!
Az OnlyFans nevű közösségi oldal brazil sztárja, Kerolay Chaves a katari labdarúgó-világbajnokságot hibáztatta, amiért az elmúlt hónapban kevesebb bevételhez jutott, mivel úgy véli, az argentin válogatott győzelmével véget ért torna teljes mértékben elvonta a férfiak figyelmét.
Vágólapra másolva!

A felnőtt tartalmakat kínáló oldalon White Fairy, az az Fehér Tündér becenéven ismert modell azért panaszkodott, mert szerinte a foci-vb pusztító hatással volt a pornóiparra. A 21 éves lánynak állítólag 60 százalékkal csökkent a világbajnokság ideje alatt a bevétele.

Meglátjuk, hogy visszatérnek-e. Ki fog derülni, hogy a nőket, vagy a labdát kergető férfiakat kedvelik jobban" – fogalmazott Chaves, aki egyébként maga is rajong a futballért, olyannyira, hogy még egy Neymar által aláírt brazil válogatott mezt is vásárolt az interneten, bár utólag rájött, hogy hamisítvány.

A fiatal brazil lány egyébként nem rég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kijelentette, a fizetős tartalmakat kínáló OnlyFans oldalon ő az utolsó szűz erotikus modell, ugyanis részt vett egy szűzhártya helyreállító műtéten, hogy visszakapja az ártatlanságát.