Vágólapra másolva!
Karácsonyig eldől, hogy a következő idényben is Jürgen Röber lesz-e a Hertha BSC labdarúgócsapatának - itt játszik Király Gábor és Dárdai Pál - vezetőedzője. A szakvezető szerződése 2002. június 30-án jár le, s ő szeretne maradni.

"Tavaly is már év végén megegyeztünk a hosszabbításról, remélem, idén sem történik másként" - mondta Röber. "Azt sem bánnám, ha hosszabb távú megállapodást kötnének velem a vezetők. Jól érzem magam Berlinben, rajtam semmi sem fog múlni." "Még karácsony előtt mindent megbeszélünk, és erről idejében tájékoztatjuk a közvéleményt is" - jelentette ki Dieter Hoeness menedzser.

Röber 1996 óta irányítja a fővárosi együttes szakmai munkáját. A berliniek vasárnap a Bundesligában Dárdai Pál 84. percben szerzett góljával 2-1-re nyertek a Világ Kupa- és Bajnokok Ligája-győztes Bayern München ellen. A szakember elismerte, hogy október 13-án, a Hamburg elleni 4-0-s vereség után le akart mondani, de a vezetők maradásra bírták. Azóta a berliniek tíz tétmérkőzésen nem szenvedtek vereséget, nyolcszor győztesen hagyták el a pályát. Céljuk a Bundesligában a nemzetközi kupaszereplést jelentő helyezés elérése. Jelenleg 15 forduló után 27 ponttal a 6. helyen állnak, két ponttal lemaradva Lisztes Krisztián együttesétől, az 5. Werder Brementől. Az első 3 indulhat a Bajnokok Ligájában, a 4. és 5. az UEFA Kupában játszhat majd.

Korábban:

Dárdai: "Életem formája még előttem áll"