Vágólapra másolva!
Továbbra is Anglia a nemzetközi futballpiac egyik legnagyobb felvevőhelye, a hírek szerint újabb világsztár szerződik a Premiershipbe. A zuhanyhíradó szerint Gabriel Omar Batistuta már mindenben megegyezett a Fulham FC vezetőivel, és a nyáron kétéves szerződést köt a londoniakkal.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Sunderland FC osztrák kapusa, Jürgen Macho a nyáron a skót Hibernian FC-be igazolhat. Az angol lapok szerint a Newcastle United bejelentkezett a Middlesbrough FC válogatott védőjéért, Gareth Southgate-ért.

A Szarkák egyébként a hírek szerint a Southampton FC csatárát, James Beattie-t is kiszemelték. Az FC Sochaux válogatott középpályása, Benoit Pedretti kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2004-ben lejáró szerződését - a jól értesültek szerint a játékos a nyáron az Olympique Lyonba igazol.

A Stade Rennes a szezon végéig kölcsönadta bolgár támadóját, Georgi Ivanovot a Levszki Szófiának. Az AJ Auxerre francia válogatott támadóját, Olivier Kapót a Manchester United figyeli, míg az ugyanitt futballozó szenegáli Khalilou Fadigát a Celtic FC szemelte ki.

Az RC Lens csatárát, Daniel Moreirát viszont az Arsenal FC és a Tottenham Hotspur is szeretné megszerezni. Az FC Nantes román csatára, Viorel Moldovan bejelentette, hogy a szezon végén távozik a Kanáriktól.

A belga FC Bruges balhátvédje, Peter van der Heyden iránt a Girondins Bordeaux, a Stade Rennes és az FC Sochaux is érdeklődik.