Vágólapra másolva!
Komoly változások következhetnek be a Juventus labdarúgócsapatánál, amennyiben beigazolódnak a találgatások. A cseh Pavel Nedvedet a hírek szerint a Manchester United csábítja, csakúgy, mint a holland Edgar Davidsot, akit a skót Barry Ferguson pótolhatna Torinóban.

A Tottenham állítólag Cristophe Dugarryval szeretné pótolni a nyáron minden bizonnyal távozó Teddy Sheringhamet. A Manchester United a hírek szerint Pavel Nedved és Ronaldinho ügynökével is felvette a kapcsolatot.

Az Arsenal megfigyelői az FC Basel ausztrál középpályását, Scott Chipperfieldet is figyelemmel tartják. A Bayern alelnöke, Karl-Heinz Rummennigge viszont Patrick Kluivert menedzserénél érdeklődött a holland támadóról. A NAC Breda holland szélsőjét, Kevin Bobsont a spanyol Osasuna és a Manchester City is kiszemelte magának.

A Juventus a skót Rangers csapatkapitányát, BarryFergusont nézte ki, a hírek szerint ő pótolhatja Edgar Davidsot, aki iránt a Manchester United és az Arsenal is érdeklődik. A Chelsea állítólag hétmillió fontot ajánlott fel a West Hamnek a fiatal középpályásért, Joe Cole-ért.

A Borussia Mönchengladbachtól elbocsátott Markus Münch a következő szezonban a Bayer Leverkusen játékosa lehet. A Hamburger SV osztrák középpályása, Michael Baur a nyáron visszatér Ausztriába, és az SV Riedben folytatja pályafutását.

A Blackburn Rovers Ronaldóval szeretne erősíteni: nem a Real Madrid támadójával, hanem a török Besiktasban futballozó, hasonló nevű védővel. Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti bejelentette, hogy a milánóiak leigazolták a görög Panathinaikosz középpályását, Giorgosz Karaguniszt, mégpedig teljesen ingyen.

A Hannover sokadvirágzását élő támadóját, Fredi Bobicot a Hertha BSC szeretné leigazolni, akit a hannoveriek a wolfsburgi Tomislav Mariccsal akarnak pótolni.