Vágólapra másolva!
A Sevilla FC megszerezte a brazil Coritiba bal oldali középpályását, Adriano Correiát. A Newcastle United a Portsmouth középpályását, Amdy Fayét szemelte ki. A Norwich City szeretné kölcsönvenni a Manchester United fiatal szélsőjét, Kieron Richardsont.

Az FC Nantes csatára, Hasan Ahamada kölcsönbe a portugál SC Beira Marhoz került. A Southampton FC tunéziai védője, Alledin Jahia az AS Saint-Etienne-hez szerződhet.

A Barceona 5,5 millió eurót ajánlott a River Plate-nek Maxi Lópezért, és a katalánok állítólag bejelentkeztek a Lazio középpályásáért, Giuliano Giannicheddáért is.

Az RCD Mallorca bejelentkezett a Celta Vigo középpályásáért, Jandróért. A Lazio macedón csatárát, Goran Pandevet a Southampton és a Tottenham Hotspur is vinné. Az Arsenal két játékosa, Sol Campbell és Lauren is meghosszabbította szerződését az Ágyúsoknál.

A Liverpool fiatal középpályása, John Welsh újabb két évvel meghosszabbította kontraktusát. A West Brtomwich Albion svájci védője, Bernt Haas az SC Bastiába tart.

A Getafe a Real Zaragoza fiatal középpályását, Juanjo Granerót szeretné kölcsönvenni. A NAC Breda magyar középpályása, Pető Tamás 2006-ig meghosszabbította szerződését.

A Borussia Mönchengladbach dél-afrikai védője, Bradley Carnell a másodosztályú Karlsruher SC-be szerződött. A Manchester City walesi védője, Ben Thatcher a Fulham FC-be igazolt.

Az AC Milan balhátvédje, Giuseppe Pancaro 2006-ig szerződést hosszabbított a rossoneróknál. A Schalke 04 brazil középpályása, Lincoln egy évvel meghosszabbította kontraktusát.

A szezon eddigi részét az FC Porto B csapatánál töltő Buzsáky Ákos az idény végéig az angol másodosztályban szereplő Plymouth Argyle-be került.