Vágólapra másolva!
A Charlton Athletic leigazolta az Olympique Lyon fiatal balhátvédjét, Kelly Yougát. A Bolton Wanderers francia védője, Florent Laville az SC Bastiába szerződött. A Liverpool argentin védője, Mauricio Pellegrino a Deportivo Alavésbe igazolt.

Az RCD Mallorca az Internazionale görög középpályását, Jorgosz Karaguniszt szeretné kölcsönvenni. A Real Zaragoza az argentin River Plate-nek a csatár Ernesto Faríasért cserébe a védő Leo Ponziót adná. A görög Olimpiakosz bejelentkezett a Hamburger SV belga csatáráért, Émile Mpenzáért.

A Chelsea állítólag 37 millió fontot ajánlott a Juventus FC-nek a francia csatárért, David Trézéguet-ért. Az Olympique Marseille kölcsönadta kameruni középpályását, Solomon Olembét az RCD Mallorcának.

Az Arsenal brazil középpályását, Gilberto Silvát a Fenerbahce szemelte ki. A Lille OSC görög középhátvédjét, Efsztatiosz Tavlaridiszt a skót Rangers FC vinné. Az AC Milan francia középpályása, Vikash Dhorasoo a Paris Saint-Germainben kötött ki.

A VfL Wolfsburg bolgár középpályását, Marijan Hrisztovot a Galatasaray szemelte ki. A Sevilla FC kapusát, Estebant a Celta Vigo szerezheti meg.