Vágólapra másolva!
 

A Bolton Wanderers bejelentkezett a Reading FC ír támadójáért, Stephen Huntért. Az Arsenal FC svájci védőjét, Philippe Senderost a Real Zaragoza vinné. A Fenerbahce csatárát, Tuncay Sanlit a Middlesbrough FC szeretné megszerezni. A Watford FC csatárát, Hameur Bouazzát a Portsmouth FC és a Fulham FC is kiszemelte.

A Stade Rennes célpontja a Charlton Athletic dán szélsője, Dennis Rommedahl. A Lille OSC görög védője, Efsztatiosz Tavlaridisz az AS Saint-Etienne-be igazolt.

A Hannover '96 a Werder Bremen dán középpályásával, Leon Andreasennel erősítene. Az FC Schalke 04 játékosát, Tim Hooglandot az FSV Mainz szerezte meg. A Palermo veterán játékmestere, Eugenio Corini szívesen folytatná pályafutását az AS Romában.

A Besiktas érdeklődik a Real Madrid középhátvédje, Iván Helguera iránt. Az FC Barcelona brazil világbajnokát, Edmílsont az Olympique Marseille csábítja. A Sevilla FC kiszemeltje a Boca Juniors argentin U20-as válogatottja, Matías Silvestre.

Az AZ Alkmaar izlandi játékosát, Gretar Steinssont a Middlesbrough FC szemelte ki. A Hamburger SV albán csatára, Besart Berisha Király Gábor csapattársa lehet a Burnley FC-nél.

www.global-soccer.eu