Vágólapra másolva!
Hetek óta zajló nézeteltérést zárhat le az olasz bíróság hétfőn. Antonio Cassano, a Sampdoria focistája összeveszett a klub elnökével, Riccardo Garronével, és bár később bocsánatot kért, Garrone nem fogadta el azt. Hamarosan azonban tisztázódhat, hogy az összeférhetetlen támadó maradhat-e a csapatnál.

A genovai klub első emberét megsértő és a játékoskeretből száműzött válogatott labdarúgó pénteken sem tudott megegyezni az olasz Sampdoria vezetőivel maradásáról, illetve szerződése felbontásáról, így hétfőn a bíróság mondja ki a végső döntést. Habár Cassanót több klubbal is hírbe hozták, a játékos Garronétól is bocsánatot kért, de azt az elnök nem fogadta el és a Sampdoria ragaszkodik a szerződés felbontásához. A szövetségben tartott megbeszélés ugyanakkor nem vezetett eredményre, ezért jogi úton dől el a nehezen kezelhető csatár sorsa.

"Antonio mindent elkövetett, amit lehet. Bocsánatot kért az elnöktől, de süket fülekre talált" - mondta Cassano ügyvédje, Beppe Bozzo. A bíróság hétfőn 13 és 15 óra között hozza meg a döntést, amely nemcsak arról dönt, hogy Cassano marad-e Genovában, hanem arról is, hogy mi lesz a 2013-ig érvényes szerződésében rögzített évi 5,3 millió eurós fizetésének a sorsa.