Vágólapra másolva!
Visszakerülhet az Ipswich Town első csapatának keretéhez Priskin Tamás, akit a héten száműzött a tartalékok közé Roy Keane vezetőedző, a menedzsert ugyanis a gyenge szereplés miatt menesztette a klubvezetés.

Húszhónapnyi munka után menesztette Roy Keane-t az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town vezetősége. A menedzser irányításával az együttes a legutóbbi kilenc mérkőzésen hétszer szenvedett vereséget, s jelenleg a Championship 19. helyén szerénykedik.

A két magyar is foglalkoztató együttesben Fülöp Márton helye biztos a kapuban, Priskin Tamás azonban örülhet a hírnek, hiszen a válogatott csatár az utóbbi időben kiesett Keane kegyeiből.

A Daily Mail csütörtökön még azt írta, a 24 éves támadót a menedzser a tartalékokhoz száműzte, ahol a Crystal Palace elleni zárt kapus edzőmeccsen gólt is szerzett. Keane korábban azt állította, durcás, sértődött játékosra nincs szüksége.

A Guardian szerint az egykori Newcastle-edző, Chris Hughton, a korábban a Wigant irányító Paul Jewell, illetve Steve Cotterill és Alan Curbishley neve merült fel lehetséges utódként.