Vágólapra másolva!
Két gól nélküli összecsapás (Milan-PSV, Rangers-Artmedia) mellett három gólgazdag mérkőzést is hozott a Bajnokok Ligája szerdai játéknapja: a győzelmi kényszerrel pályára lépő Real Madrid 0-1-ről fordított s végül kiütötte a Rosenborgot, a szintén négyszer eredményes Chelsea-nek viszont a Betis nem tudott gólt lőni, a Fenerbahce és a Schalke változatos összecsapásán pedig megosztoztak a hat gólon és a pontokon a csapatok. A Lyon tartja jó formáját: az Olimpiakosz ellen diadalmaskodó franciák hibátlanul menetelnek az F csoportban. A címvédő Liverpool 1-0-ra nyert az Anderlecht vendégeként, míg a 2004-es győztes FC Porto az Intert múlta felül két találattal.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló:
E csoport:
Fenerbahce (török) - Schalke 04 (német) 3-3 (1-0)
Fenerbahce: Volkan - Serkan, Önder, Luciano, Ümit Özat - Aurelio (Tuncay, 69.), Selcuk, Appiah, Nobre, Anelka.
Schalke: Rost - H. Altintop, Bordon, Rodriguez, Krstajic - Poulsen, Rafinha, Kobiashvili, Lincoln - Sand (Kuranyi, 46.), Larsen.
gól: Luciano (14.), Marcio (73.), Appiah (79.), illetve Lincoln (59., 62.), Kuranyi (77.)
piros lap: Alex (88. - Fenerbahce)

A török-német találkozón Luciano kezdte meg a gólgyártást, aki Serkan szabadrúgását csúsztatta a kapuba. Ezután jöttek - már a második félidőben - a schalkés Lincoln percei, aki előbb ballal a bal felsőt lőtte ki 14 méterről, majd ugyanilyen távolról, egy remek kényszerítő után laposan lőtt el Volkan kapus mellett.

A 73. percben a fifikás Marcio átfejelte a labdát a kapuson, majd - 2-2-es állásnál - jött a nap potyagólja; a török hálóőr kiszaladt a kapujából, a 16-osnál lábbal fel akart szabadítani, de lyukat rúgott, Kuranyi pedig köszönte az ajándékot, pár méterről az üres kapuba gurított. Végül igazságos döntetlen született, köszönhetően Appiahnak, aki pompásan csavarta el a labdát Rost mellett-fölött 16 méterről.

AC Milan (olasz) - PSV Eindhoven (holland) 0-0
v.: Plautz (osztrák)
Milan: Dida - Cafú, Stam, Maldini, Kaladze - Gattuso, Pirlo, Seedorf (Serginho, 74.) - Kaká - Sevcsenko (Inzaghi, 49.), Vieri.
PSV: Gomes - Reiziger, Alex, Ooijer, Lamey - Simons, Afellay, Cocu, Beasley - Farfán, Robert (Aisatti, 63.).

A Milan-PSV meccs nem hozott gólt, ami annyit jelent, hogy továbbra is teljesen nyílt a továbbjutás kérdése az E csoportban: az első helyen álló olaszoknak öt, míg a sereghajtó németeknek két pontjuk van.