Vágólapra másolva!
Az első meccset 2-0-ra megnyerő Sevilla a Tőzsér Dánielt is foglalkoztató AEK Athén otthonában is győzni tudott a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőfordulójában, s ezzel bejutott a csoportkörbe.

A görögországi mérkőzést eredetileg múlt szerdán játszották volna, de az UEFA-kupa-győztes spanyolok játékosa, Antonio Puerta halála miatt hétfőre halasztották.

BL-selejtező, 3. forduló, visszavágó:
AEK Athén (görög) - Sevilla (spanyol) 1-4 (0-3)
gól: Rivaldo (81., 11-esből), illetve Luis Fabiano (31., 45., az elsőt 11-esből), Keita (41.), Kerzsakov (53.)
továbbjutott: a Sevilla, kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel

A Sevilla a szünetben már 3-0-ra vezetett, Tőzsér Dánielt ekkor küldte be az AEK edzője. A folytatásban növelte előnyét a kétszeres UEFA-kupa-győztes spanyol gárda, s bár az athéniak két 11-est is kaptak, abból csak az egyiket értékesítették: Manduca a 65. percben hibázott, Rivaldo azonban gólra váltotta büntetőjét a 82. minutumban, kialakítva ezzel a 4-1-es végeredményt.

Tőzsér Dániel júniusban így nyilatkozott kameránk előtt:

A spanyol együttes a BL-főtábla H csoportjában az angol Arsenallal, a román Steaua Bucurestivel és a cseh Slavia Prahával találkozik, míg az AEK Athén az UEFA-kupa első fordulójában folytathatja szereplését a nemzetközi porondon. Ellenfele az osztrák Red Bull Salzburg, azaz Bodnár László csapata lesz.