Vágólapra másolva!
Davor Suker, a vb-bronzérmes horvát labdarúgó-válogatott vezéregyénisége nem cáfolta és nem is erősítette meg azt az eszéki információt, hogy visszatérhet szülővárosába, az Osijek együtteséhez.

A horvát labdarúgó-bajnokság élvonalában játszó Osijek klubvezetősége már régen felvette a kapcsolatot Davor Sukerrel, hogy visszacsalogassa nevelőklubjához. Az Eszéken nevelkedett Suker az Osejekből indult világhódító útjára, innen igazolta le a Dinamo Zagreb, majd a spanyol Sevilla. Onnan vezetett az útja a Real Madridhoz, amellyel 1998-ban Bajnokok Ligáját nyert, ám azóta egyre kisebb kluboknál játszott, az angol West Ham United után a német 1860 München következett.

"Még túl korai megállapodásról beszélni. Davor egyelőre a világbajnokságra koncentrál, s ez így természetes. Nem akarjuk bejelentésekkel megzavarni, hagyjuk meg neki az esélyt, hogy előbb megvédhesse gólkirályi címét, amit négy éve a franciaországi világbajnokságon érdemelt ki" - mondta diplomatikusan az Osijek szóvivője, Antun Novalic.

Németh Andrea

Ajánlat:

Fórum:

Ki a legjobb focista?