Vágólapra másolva!
Komoly átalakulás várható a Győri ETO FC együttesénél. A futballcsapat háza táján nagy a mozgás, a hírek szerint válogatott labdarúgók érkezhetnek, de kicserélődik a légiósállomány is. Az igazi siker azonban az lenne, ha a pletyka valóra válna: jól értesültek tudni vélik, jövőre Verebes József lesz a klub szakmai igazgatója.

1996 óta nem szerepelt olyan gyengén a Győr labdarúgócsapata, mint a most befejeződött bajnokságban. Az 1995/96-os évadban az együttes a kieső, 15. helyen zárt, ám a liga tizennyolc csapatosra duzzasztása révén megmenekült a kieséstől. Idén sem volt egyszerű a feladat, Varga Zoltán, majd Tamási Zsolt vezetésével az együttes csupán a tizedik lett. Jövőre minden bizonnyal jobb teljesítményt várnak a gárdától a tulajdonosok, legalábbis a pletykák erről tanúskodnak.

A Kisalföld információi szerint a csapat jócskán átalakulhat. Az már biztos, hogy az újpesti Herczeg Miklós hároméves szerződést kötött az ETO-val, de a hírek szerint szintén a Rába partjára tart Posza Zsolt (Újpest), Nagy Tamás (Matáv-Sopron) és Bagoly Gábor (Dunaferr). Hat horvát labdarúgó érkezéséről is szó van, míg Székely Mihály, Srdjan Golovic, Gőgh Árpád és várhatóan Marek Krejci távozik. Eligazol Farkas Balázs (Újpest), valamint a Ferencvárosba tartó Károlyi Sándor is, de a fővárosi zöldek Bognár Zsolttal és Regedei Csabával is tárgyalnak

Edzőkérdés nincs Győrött, Tarsoly Csaba elnök és a jelenlegi tréner, Tamási Zsolt szóban már megállapodott egymással a folytatásról. Sőt, a szakmai vezetés még tovább erősödne: a hírek szerint ugyanis Verebes József lehet a klub szakmai igazgatója. A mesteredző legnagyobb sikereit Győrött érte el, ahol a '80-as évek elején kiváló csapatot épített, s húsz évvel ezelőtt bajnoki címet nyert, majd "Pro urbe-díjat" kapott Győr városától.

Ajánlat:

A Borsodi Liga végeredménye

Korábban:

Fórum:

Foci volt, foci lesz. És most?