Vágólapra másolva!
Ma 14 órától a pénzügyi gondokkal küszködő Dunaferr felmentett futballedzője, Tornyi Barnabás járt a Társalgóban. A vele készült interjút hamarosan olvashatják itt, az [origo]-n.
Kérdezze Ön is Tornyi Barnabást!http://trefort.net/?r=origoKi nyeri a Borsodi Ligát?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=47640

Tornyi Barnabás legutóbb - február tizedikén, hétfőn - így nyilatkozott "felfüggesztése" körülményeiről: "A vasárnapi felmentésemet követően azonnal beszéltem az ügyvédemmel, aki szerint az elhangzott szóbeli döntés nem elegendő ok arra, hogy ne jelenjek meg Dunaújvárosban a csapat edzésén. Erre azért volt szükség, nehogy a későbbiekben arra hivatkozzanak, miszerint nem látom el a feladatomat. Hétfőn aztán, feltehetően a nagyobb botrányt elkerülendő, adtak egy papírt, amelyen az szerepel, hogy a szerződésemet változatlan formában hagyták, ám a munkavégzés alól felmentenek. Ez tiszta és világos, az még nem, hogy a hátralévő másfél éves szerződésemnek megfelelő összeget mikor, milyen formában akarják rendezni."

"Egyelőre fizetnek tovább havonta, így jöhet az új edző, ám előbb-utóbb illene lezárni a közös ügyünket. Nekem erre azért is szükségem van, mert a jelenlegi helyzet alapján a dunaújvárosiak akár holnap kirendelhetnek a pályára, elvégre hivatalosan meghatározatlan ideig mentették fel a munkavégzés alól. Persze csak elméletileg történhetne ez meg a 'behívásom', ám az elmúlt időszak újvárosi eseményei alapján bölcsebb, ha az ember minden eshetőségre felkészül."