Élő:
Vágólapra másolva!
A Nantes kameruni válogatott középpályása, Éric Djemba-Djemba a nyáron a Premier League-ben szeretné folytatni pályafutását, és a hírek szerint a Blackburn Rovers érdeklődik is iránta.

Az ES Troyes svájci védőjét, Badile Lubambát a West Ham United környékezte meg. A Southampton januárban igazolt argentin szélsője, Federico Arias kijelentette, hogy az idény hátra lévő részében szívesen játszana kölcsönben egy másodosztályú egyesületben, hogy szokja az angol futballt.

A Tottenham Hotspur megkezdte a tárgyalásokat fiatal középpályásával, Matthew Etheringtonnal a szerződéshosszabbítás ügyében, ugyanakkor a védő Ben Thatchernek nem ajánlottak új kontraktust, ami azt jelenti, hogy a hátvéd a nyáron elhagyja a klubot.

Az Aston Villa elnöke, Doug Ellis trénerének, Graham Taylornak a szerződését hosszabbítaná meg, Marcello Lippi is új kontraktust írhat alá a Juventusnál, és az AS Roma is hosszú időre megtartaná a brazil Emersont.

A Milan középpályását, Gennaro Gattusót a Fulham szeretné megszerezni, míg a rossonerók a hírek szerint máris tárgyalásba kezdtek a Lazióval Bernardo Corradi leigazolása ügyében.

Az Ajax a pletykák szerint a Heerenveen támadójával, Romano Denneboommal pótolhatja a tartalékok közé száműzött, és a nyáron minden bizonnyal távozó egyiptomi Midót.