Vágólapra másolva!
Még a téli alapozás során szenvedett izomszakadást Vincze Ottó, a ZTE középpályása, és hiányát alaposan meg is érezte a bajnokcsapat. A Zetének ugyanis még izgulnia kell az első hatba kerülést illetően, ráadásul az alapszakaszt lezáró körben a zalaiak éppen az egyik legnagyobb rivális, a Siófok otthonába látogatnak. Ezen a találkozón viszont már Vincze Ottó is játszani szeretne.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

"Már nagyon idegesített, hogy nem játszhattam, és a lelátóról voltam kénytelen szurkolni a csapatnak" - mondta Vincze. "Bevallom, nem hittem volna korábban, hogy gond lehet a felsőházba kerülés, persze, remélem, nem is lesz gond ez, mert Siófokon nyerünk. Ezen a meccsen már én is a pályán lehetek, hiszen keddtől újra teljes intenzitással edzhetek a többiekkel. Arra azonban ügyelnem kell, hogy a játékvágy miatt ne essek át a ló túlsó oldalára, azaz ne terheljem hirtelen túl az izomzatomat."

Pontot vesztett a Fradi, szárnyal a Videoton/sport/magyarfoci/20030322pontot.html

Kíváncsiak voltunk még a zalai középpályás véleményére a Debrecen csapatában egyre jobb teljesítményt nyújtó öccséről, Vincze Gáborról: "Nagyon büszke vagyok Gáborra, valóban remekül futballozik, s bár én mindig is hittem benne, örülök, hogy mostanság mások is felfigyeltek a tehetségére. Ha továbbra is ilyen jól játszik, biztosan még többen elismerik majd a képességeit."

Bánki József