Vágólapra másolva!
A Blackburn Rovers menedzsere, Tony Parker elismerte: nagyon valószínű, hogy a nyáron eladják a csapat ír szélsőjét, Damien Duffot. A Dinamo Zagreb bejelentkezett a Melbourne Knights fiatal csatáráért, a horvát származású Anthony Pelikanért.

A Celta Vigóban kölcsönben lévő egyiptomi támadó, Mido saját bevallása szerint nem akar visszatérni az Ajax Amsterdamba.

Az Ajax eközben az FC Utrecht kapusáért, Harald Wapenaarért tett ajánlatot. Az Aston Villában kevés játéklehetőséghez jutó török középhátvédet, Alpayt a Blackburn Rovers szemelte ki.

Az Auxerre a Liverpool francia utánpótlás-válogatott középpályását, Jean-Pierre Boumsongot szeretné megszerezni. A Real Madrid legújabb kiszemeltje a Valencia középpályása, Rubén Baraja, akiért Fernando Morientest ajánlották cserébe, de Baraját az olasz Inter is le akarja igazolni.

Az Olympique Marseille elefátncsontparti támadója, Ibrahima Bakayoko saját elmondása szerint szívesen folytatná pályafutását Olaszországban.

Az Anderlecht vezetősége bejelentette, hogy tíz játékosára nem tart igényt a nyáron, akik közül a szerb Aleksander Ilicet az angol Ipswich Town környékezte meg. Az Energie Cottbus amerikai védője, Gregg Berhalter viszont kijelentette, hogy a másodosztályban is marad a klubnál.