Társoldalunk:

Beckham megérkezett Madridba

David Beckham, a Real Madrid labdarúgócsapatának legújabb szerzeménye sikeresen átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, így már semmi akadálya, hogy szerdán a nyilvánosságnak is bemutassák.

"Most már bizonyosan a spanyol fővárosban folytatja a pályafutását. Szerencsére nem találtunk komolyabb sérülést vagy rendellenességet" - mondta Alfonso del Corral, a klub orvosa. A 28 éves középpályás 14 órakor magánrepülőgépén érkezett meg a Madrid melletti Torrejón de Ardóz nevű légitámaszpontra. Innen egy magánklinikára vezetett útja, ahol elvégezték a szokásos orvosi vizsgálatokat.

Az angol válogatott csapatkapitánya két hete 35 millió euróért igazolt a Manchester Unitedtől a királyi gárdához. A tervek szerint 25 ország félezer újságírója tudósítja majd a helyszínről szerdán azt, hogy a Real Madrid hivatalosan is bemutatja a sztárt. Beckhamhez kapcsolódó hír még, hogy a brazil Ronaldo igen melegen üdvözölte őt:

"A Realban mindenki számára van hely! Mindig az fog játszani, aki éppen a legfelkészültebb. Amúgy nem hiszem, hogy beilleszkedési problémái lennének, s biztosan óriási hasznára lesz az együttesnek. Egy igazi világklasszissal lettünk gazdagabbak." 

A kétszeres világbajnok csatár az új vezetőedzőt, a portugál Carlos Queirozt firtató kérdésekre viszont nem volt hajlandó válaszolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK