Vágólapra másolva!
A Leeds United válogatott csatárát, Alan Smitht a Newcastle mellett az Aston Villa is vinné. A Barcelona állítólag érdeklődik a Newcastle skót védője, Stephen Caldwell iránt, aki a szezon végén ingyen igazolható lesz.

A katalánok másik kiszemeltje a Liverpool balhátvédje, John Arne Riise. A Rangers fiatal szélsőjét, Chris Burke-öt a Newcastle megfigyelői tartják szemmel.

Az Albacete támadóját, Carlos Arandát az Udinese és a Parma is kiszemelte. A PSG kölcsönadta brazil focistáját, Paulo Césart a Santosnak a szezon végéig. A VfB Stuttgart csatára, Kevin Kuranyi 2008-ig meghosszabbította szerződését a sváboknál.

A Tottenham ismét bejelentkezett a Santos középpályásáért, Diegóért. A Manchester United mostanában mellőzött középpályását, Nicky Buttot a Leicester szeretné leigazolni.

A Chelsea francia középpályását, Emmanuel Petit-t a Fulham szemelte ki. A Murcia a téli átigazolási időszakban a Zaragoza támadóját, Yordit, vagy a Valencia csatárát, Juan Sánchezt szeretné megszerezni.

A Hertha BSC a VfB Stuttgart görög középpályását, Ioannisz Amanatidiszt nézte ki magának. Az Ajax Amsterdam átadólistára tette finn védőjét, Petri Pasanent.

A Sochaux brazil csatárát, Francileudo Santost a Manchester City és az Aston Villa megfigyelői is szemmel tartják. A PSG argentin védőjét, Juan Pablo Sorínt a Real Betis akarja megszerezni.