Vágólapra másolva!
Az Arany Ászok Liga 20. fordulójának záró mérkőzésén a Zalaegerszeg Sebők Vilmos 11-es góljával Szombathelyen legyőzte a Haladást, s ezzel Tóth Bálint csapatát megelőzve elmozdult a tabella 12. helyéről.

Arany Ászok Liga, 20. forduló:
Lombard FC Haladás - Zalaegerszegi TE 0-1 (0-1)
Szombathely, 2000 néző
vezette: Erdős
Haladás: Tóth I. - Farkas, Jagodics, Seper (Czeglédi, 42.) - Szabó Z., Kaj, Somfalvi, Tóth P. (Bucuroaia, 82.), Róth (Kincses, 56.) - Tüske, Illés.
Zalaegerszeg: Varga Z. - Kocsárdi, Sebők V., Csóka (Vincze O., 62.), Szamosi - Nagy L. (Babati, 83.), Molnár B., Ljubojevic (Balog, 46.), Egressy - Sebők J., Gyánó.
gól: Sebők V. (13., 11-esből)
kiállítva: Molnár B. (35.)
sárga lap: Róth (16.), Kaj (49.), Czeglédi (73.), Tüske (92.)

9. perc: Szabó Z. bal oldali szögletét az ötösnél Jagodics csúsztatta a felső kapufára.

13. perc: Seper buktatta Sebők Józsefet a 16-os vonalánál, Erdős játékvezető büntetőt ítélt, amit Sebők Vilmos a jobbra mozduló Tóth mellett a kapu közepébe lőtt (0-1).

22. perc: Egressy játszott Gyánó elé, a csatár 12 m-es lövését Tóth bravúrral tenyerelte szögletre.

35. perc: Illés ugratta volna ki Somfalvit, a labdába utolsó emberként kézzel beleütött Molnár Balázs, amiért a játékvezető azonnal piros lapot mutatott fel neki.

50. perc: Tüske forgatta meg Sebők Vilmost, egy csel után 15 méterről lőtt, ám Varga megfogta a bal sarok felé tartó labdát.

58. perc: Illés játszotta tisztára magát, szembe állt a kapuval, amikor az utolsó pillanatban Kocsárdi becsúszva mentett előle.

69. perc: zalaegerszegi kontra végén Nagy jobbról középre játszott Sebők elé, a támadó 5 méterről lőhetett, Tóth hatalmas bravúrral óvta meg a kapuját a góltól.

Az első 10 percben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a zalai vezető gólt követően azonban a vendégek kezdeményeztek többet és játszottak veszélyesebben egészen Molnár Balázs kiállításáig. A félidő lefújása előtt nem sokkal Tóth Bálint változtatott, egy védőt lehívott a pályáról és helyére középpályást küldött.

Fordulás után a zalaegerszegiek védekezésre rendezkedtek be, míg a Haladás nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, volt, hogy négy támadó rohamozta Varga kapuját. Az erőfeszítések azonban nem jártak eredménnyel, győzött a ZTE, a két csapat pedig helyet cserélt a tabellán.