Vágólapra másolva!
Noha még javában tart az NB I-es és a másodosztályú bajnokság is, ám ahogy az lenni szokott, a kulisszák mögött már megkezdődtek a tárgyalások a kiszemelt edzőkkel és játékosokkal. Érdekes például, hogy a Vasas kispadja milyen kapós a trénerek körében, hiszen arra két korábbi szövetségi kapitány és a jelenlegi bajnokcsapat trénere is esélyes, igaz, Debrecenben nyílt titok, hogy szívesen látnák a kispadon Egervári Sándort, aki több egykori játékosát is vinné magával a cívisvárosba.

Tamási Zsolt, a Vasas jelenlegi trénere szakmailag és erkölcsileg is sok hívet szerzett magának a sportágban, amikor a tavalyi bajnokságban a Győr együttesével sikert sikerre halmozva az élbolyba vezette az együttest, majd nem kívánt famulusként szolgálni Varga Zoltán árnyékában.

Ezt követően sokáig partvonalon kívülre került a fiatal szakember, később viszont a Vasas meglehetősen ingatag kispadjára került. A papírforma szerint Tamási dirigálásával az angyalföldi klub visszakerül az élvonalba, ám ahogy az már tavasszal szóba került az Illovszky-stadionban, nyártól új tréner irányítja majd a piros-kékeket.

Az viszont igen meglepő, milyen kapós a Vasas kispadja, hiszen információnk szerint szóba került két korábbi szövetségi kapitány, Bicskei Bertalan és a jelenleg a ZTE-nél dolgozó Gellei Imre szerződtetése, mint ahogy Egervári Sándoré is.

Az MTK szakvezetőjét egyébként a Debrecen is csábítja, mivel a hajdúsági fővárosban nyílt titok, amennyiben a Loki nem nyeri meg a bajnokságot, nem Szentes Lázárral képzelik el a jövőt a DVSC vezetői. A váltást előrevetíti az is, hogy a konok, olykor furán távolságtartó, ám tisztességes Szentesnek már nem csak a játékosokkal, hanem a szurkolókkal is meggyűlt a baja, legalábbis a Sopron elleni mérkőzésen a Loki drukkerei erősen szidalmazták a szakembert. Amennyiben Egervári érkezik a debreceni kispadra, úgy egykori dunaújvárosi és MTK-beli játékosai is vele tarthatnak.

De ha már az MTK-nál tartunk, az köztudott, hogy nyártól a jó néhány bodajki fiatallal érkező Lőrincz Emil veszi át az irányítást a Hidegkuti-stadionban, míg a kékek fiókcsapatának számító Bodajk kispadjára Várszegi Gábor Zoran Kunticsot, a Ferencváros ifjúsági A csapatának jelenlegi edzőjét szemelte ki.

Bánki József