Vágólapra másolva!
A Chelsea veterán francia védője, Marcel Desailly közös megegyezéssel felbontotta szerződését a klubbal, és elképzelhető, hogy befejezi pályafutását. A Sochaux leigazolta a PSG védőjét, Lionel Potillont, aki az előző szezont kölcsönben a Real Sociedadnál töltötte.

A holland jobbhátvéd, Michael Reiziger aláírt a Middlesbrough-hoz. Az AEK Athén vezetősége szerint az Eb legjobbjának választott középpályás, Teo Zagorakisz a Bolognába tart. A Bolton Wanderers kétéves szerződést kötött a tunéziai középhátvéddel, Radi Dzsaidivel.

A legutóbbi szezonban a Real Zaragozánál szereplő csatár, Dani az Espanyolhoz igazolhat. Az Everton ötéves szerződést kínált sztárjának, Wayne Rooneynak, aki ha elfogadja az ajánlatot, a liverpooli klub történetének legnagyobb fizetését teheti zsebre. Az Albacete leigazolta az Alavés veterán belga kapusát, Ronny Gaspercicet. Az Osasuna szerződtette az Albacete francia középpályását, Ludovic Delporte-ot.

Az Internazionale Marc Overmarsszal tárgyal. Az FC Porto a brazil Diegóval pótolhatja a Barcelonának eladott Decót. Az Inter dán védője, Thomas Helveg elismerte, hogy a Tottenham csábítja őt. Az ecuadori középpályás, Walter Ayoví az Arminia Bielefeldnél szerepel próbajátékon. A Boavista támadója, Ricardo Sousa a Hannoverrel tárgyal. A Manchester United fiatal játékossal erősít, a mindössze 16 éves Giuseppe Rossi Parmából érkezik az Old Traffordra.