Vágólapra másolva!
Ebben az idényben immár harmadszor váltott vezetőedzőt a labdarúgó Arany Ászok Ligában szereplő Budapest Honvéd: Szurgent Lajost az eddigi szakmai igazgató, Gergely Károly váltja a kispadon.

Kiss Zsolt, a fővárosi klub kisebbségi tulajdonosa az együttes elmúlt hetekben mutatott gyenge formájával indokolta a döntést. Hozzátette: Gergely szerződése az idény végéig szól, akkor a szakemberrel újra leülnek tárgyalni az esetleges folytatásról. Szurgent a továbbiakban Gergely pályaedzőjeként tevékenykedik.

A váltás érdekessége, hogy Gergelynek eddig is mindenképpen a kispadon kellett ülnie, hiszen ő rendelkezik az élvonalbeli csapatok vezetéséhez szükséges pro-licenccel, míg Szurgentnek csak A licence van.

További változást jelent a kispesti gárdánál, hogy Kovács Kálmán, Szurgent segítője saját kérésére - más irányú szakmai elképzelései miatt - távozik a klubtól.

A Budapest Honvéd még Gálhidi György irányításával vágott neki az idénynek, őt augusztus 17-én Bognár György váltotta, aki december 29-én Szurgentnek adta át a stafétabotot. A kispestiek jelenleg kilencedik helyen állnak a bajnokságban, a Magyar Kupában pedig elődöntősök.

A mostani idény eddigi edzőváltásai:
augusztus 17., Budapest Honvéd: Gálhidi György helyett Bognár György
szeptember 20-21., Budapesti Vasas: Tamási Zsolt helyett Egervári Sándor
szeptember 21., Nyíregyháza: Herédi Attila helyett Szabó András és Détári Lajos
szeptember 29., Diósgyőr: Kiprich József helyett Gálhidi György
november 2., Matáv-Sopron: Dajka László helyett Pintér Attila
november 2-3., Debreceni VSC-MegaForce: Szentes Lázár helyett Supka Attila
november 5., Békéscsaba: Vágó Attila helyett Dajka László
december 29., január 5., Budapest Honvéd: Bognár György helyett Szurgent Lajos
március 17., Lombard-Pápa FC: Tóth Bálint helyett Szentes Lázár
április 14., Budapest Honvéd: Szurgent Lajos helyett Gergely Károly.