Vágólapra másolva!
A Premier League hatodik fordulójának zárómérkőzésén az Arsenal a sérüléséből felépülő Sol Cambell két fejesgóljával 2-0-ra legyőzte az Evertont.

Az előző idény végén 7-0-ra verte az Arsenal az Evertont, és a meccs elején a vendégdrukkerek előtt a tavaszi mérkőzés rémképe jelenhetett meg, mert az Ágyúsok már a 11. percben gólt szereztek.

Reyes szabadrúgására a születésnapját vasárnap ünneplő Campbell érkezett a legjobban, és a későn kiinduló Martynt megelőzve a hálóba bólintott. A 25. percben meg lehetett volna a második hazai találat is, Reyes tálalt Ven Persie elé, aki jobb lábbal a bal kapufát döngette meg.

Öt minutummal később aztán ismét jött Campbell, és megint mehetett középkezdéshez az Everton, Reyes ezúttal a másik oldalról adott be, és a középső védő megint pontosan fejelt.

A második félidőben is az Arsenal irányított, újabb gólra azonban már nem futotta, Ljungberg lövését a felső léc hárította, több ízben Martyn védett, az Everton pedig ezúttal megúszta egy 2-0-s vereséggel a Highburyben tett látogatást.

Premier League, 6. forduló:
Arsenal - Everton 2-0 (2-0)
gól: S. Campbell (11., 30.)