Vágólapra másolva!
A listavezető MTK egy góllal nyert az Újpest vendégeként a labdarúgó Borsodi Liga 15. fordulójának péntek esti mérkőzésén.

Borsodi Liga, 15. forduló:
Újpest FC - MTK Budapest 2-3 (1-2)
Szusza Ferenc-stadion, 2000 néző
v.: Kassai
Újpest: Balajcza - Kiss Z., Vermes, Böjte (Gulyás, 46.), Tóth B. - Korcsmár, Sándor Gy., Mészáros - Kovács Z., Rajczi (Hullám, 27., Kőhalmi, 60.), Tisza.
MTK: Végh - Kriston, Lambulic (Pintér, 69.), Rodenbücher, Balogh B - Bori (Pál, 92.), Zsidai, Kanta J., Pollák - Hrepka, Németh K. (Czvitkovics, 45.).
gól: Tisza (25., 72.), illetve Németh (35.), Hrepka (42., 62.)
sárga lap: Gulyás (80.), illetve Hrepka (51.), Bori (70.)

25. perc: Kovács átadásával Sándor betört a tizenhatoson belülre, az alapvonal közeléből egy csel után középre gurított, Tisza pedig egyből, 8 méterről a hálóba helyezett (1-0).

35. perc: Németh gurított Hrepkához, ő egyből Pollákhoz továbbított, aki azonnal Némethhez passzolt, a vendégek támadója pedig 5 méterről, Balajczát megelőzve a kapuba továbbított (1-1).

42. perc: Bori tört be a tizenhatoson belülre, középre gurított, és Hrepka az üres kapuba továbbított (1-2). Nem sokkal később Németh Krisztián igen súlyosnak tűnő lábsérülést szenvedett.

46. perc: Az újpesti szurkolók a játékrész elején rengeteg görögtüzet gyújtottak a lelátón, a pályára gomolygó füst teljesen belepte a játékteret, ezért a játékvezető két percre megszakította a játékot.

62. perc: Pollák futott el a bal oldalon, beadta a labdát, melyet Hrepka jobbal maga elé emelt, majd ballal kapásból, anélkül, hogy a játékszer földet ért volna, 13 méterről védhetetlenül bombázott a bal felső sarokba (1-3).

72. perc: Tisza végzett el szabadrúgást a bal oldalról, a tizenhatos sarkával egy vonalból és egyből a jobb felső sarokba csavarta a labdát, Végh beleért a lövésbe, de hárítani nem tudott (2-3).

Az első 20 perc komoly gólhelyzet nélküli, kiegyenlített küzdelmet hozott, csak a kapusok bizonytalankodásai okoztak ekkor némi izgalmat. A hazaiak vezetése után élénkebb lett a játék, az MTK is ritmust váltott, és két kidolgozott akcióval megfordította az állást.

A második játékrészben változatos volt a mérkőzés, mindkét együttes látványos gólt szerzett. A vendégek több veszélyes támadást vezettek a házigazdáknál, és ezzel megérdemelten szerezték meg a három pontot.