Vágólapra másolva!
Rudolf Gergely héthónapos szünet után tért vissza a pályára a Diósgyőr Pécs elleni hazai bajnokiján, ám rögtön egy bosszúsággal kellett megbirkóznia.

Nézőkínzó meccsen mentett pontot a Diósgyőr

A magyar válogatott csatár a találkozó 77. percében 1-0-s vendégvezetésénél állt be csereként egy szabadrúgás előtt. A meccset vezető Kassai Viktor még a pontrúgás előtt jelezte, hogy nincs rendben a hazai focista szerelése, emiatt visszaküldte a kispadhoz.

A meccset közvetítő sporttévé szerint az okozta a gondot, hogy a játékos sportszárának egy része nem megfelelő színű volt, miután ezt egy ragasztószalaggal orvosolták, újra bemehetett a pályára.

Kassai később sem kímélte Rudolfot, akit két védő szabálytalanul vitt földre az egyik hazai támadásnál, ám a bíró szabadrúgás helyett sárgát adott neki műesésért.

A válogatottban 23 meccsen 9 gólig jutó támadó utoljára április 22-én lépett pályára, akkor még a Panathinaikosz mezében. Tavaly ősz óta folyamatosan sérülésekkel küzd, a Diósgyőr idén szeptemberben sérülten szerződtette, ahol pár hét után felépült, de egy combizomszakadás miatt tovább csúszott visszatérése.