Vágólapra másolva!
Hiába vezetett két góllal a hajrához érve a Debrecen, végül csak döntetlenre végzett Diósgyőrben az NB I 26. fordulójában.

NB I, 26. forduló:
Diósgyőr - DVSC 3-3 (1-1)
Diósgyőr, 3500 néző
v: Kassai
DVTK:
Ribánszki - Vági, Hanek, Kádár, Gohér - Takács P., Fernando - Gallardo, Bacsa, Luque - Seydi (Tisza, 57.)
DVSC: Verpecz - Bernáth, Máté, Mészáros, Korhut - Bódi (Simac, 93.), Ramos, Czvitkovics, Ferenczi (Spitzmüller, 84.) - Coulibaly, Kulcsár (Sidibe, 55.)
gól: Fernando (40.), Luque (11-esből, 77.), Gallardo (85.), illetve Kulcsár (23.), Coulibaly (62.), Bódi (66.)
sárga lap: Takács (79.), Gallardo (81.), Luque (81.), illetve Ramos (5.), Máté (30.), Coulibaly (89.)

A Diósgyőr kezdett lendületesebben, ám a Debrecen az első jó támadását góllal fejezte be, Ferenczi passzát Kulcsár lőtte be közelről. A Loki ígéretes játékkal folytatta a meccset, ám a szünet előtt átvette az írányítást a DVTK, és egy szöglet utáni fejessel egyenlített.

A szünet után a DVTK az egyik támadást vezette a másik után, de helyzeteit kihagyta, és ezt előbb Coulibaly egy látványos szólóval, majd Bódi egy okos csavarással büntette meg (1-3).

http://www.youtube.com/embed/rdcj4BuLLSc


Hiába látszott eldőlni a meccs, Mészáros fölöslegesnek tűnő szabálytalansága után szépített, majd egy nehezen megítélhető fejesgóllal ki is egyenlített a Diósgyőr. Utóbbi találatnál Bernáth a gólvonalon állva húzta ki a labdát Gallardo fejese után, Kassai azonnal középre mutatott.