Vágólapra másolva!
Mariusz Rumak elégedett Lovrencsics Gergő edzésmunkájával, mégis értetlenül áll a magyar játékos idei teljesítménye előtt. A Lech Poznan edzője úgy gondolja, a csatárnak saját magának kell megtalálnia a megoldást, mert ezen semmilyen pszichoterápia nem segít.

Egervári lemondott egy alapemberről

Gyengén kezdte a bajnokságot a Lech Poznan labdarúgócsapata, amely a tavalyi ezüstérem után az első öt fordulóban mindössze hat pontot szerzett, és ezzel a 11. helyen szerénykedik.

Az együttes vasárnap a Wisla Kraków otthonában kapott ki 2-0-ra úgy, hogy Pawel Brozek és Lukasz Gargula már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát.

"Nem tudom, mit tegyek" - nyilatkozta Mariusz Rumak vezetőedző tehetetlenségének hangot adva. "Néha van úgy, hogy az ember csak ül a padon és nem tud okosat cselekedni. A mérkőzés az első félidőben eldőlt, és bár a szünet után feljavult a játékunk, négy játékosom is úgy futballozott, mintha az ellenfelet erősítették volna. Ez szabotázs."

A szakember értetlenül áll Lovrencsics Gergő teljesítménye előtt is. A szélsőként és csatárként is bevethető magyar válogatott játékos tavaly 27 bajnokin hét gólig jutott, idén viszont csak árnyéka önmagának.

"Amióta új szerződést kötött vele a klub, teljesen megváltozott. Hogy mi lehet a baj, csak ő tudná megmondani. Ugyanolyan keményen edz, mint eddig, elégedett is vagyok a munkájával, de van valami a fejében, amit saját magának kellene megoldani. Ezen semmilyen pszichoterápia nem segít" - nyilatkozta a Sportowefakty.pl portálnak.