Vágólapra másolva!
Alexis Sánchezt és korábbi szeretőjét szeretkezés közben a chilei focista két arsenalos csapattársa egy gardróbszekrényből filmezte - és erről Sánchez tudott is.

"Sokak számára ő egy példakép, amikor rugdossa a gólokat. Én azonban gyűlölöm azért, amit aznap éjszaka tett velem. Lehet, hogy ő azt gondolja, ez egy jó poén volt, ám megnézném, hogy mit szólna, ha ezt a húgával vagy az anyjával csinálnák meg" - fogalmazott a volt szerető, Valentina Roth a Daily Star angol lapnak, majd részletesebben is beszámolt az estéről.

"Szex közben zajt hallottam a szekrényből, megkérdeztem, hogy ő is hallja-e, de befogta a fülemet, és közben húzta a hajamat. Aztán ismét hallottam, mire kijött két focista barátja a szekrényből, és közben a mobiljukkal videóztak. Üvöltve közöltem Alexisszel, hogy ha nem lenne híres focista, akkor egyetlen nő sem feküdne le vele, annyira undorítóan néz ki" - tette hozzá a nő, aki egy egy chilei tévéinterjúban mesélte el először a sztorit, most pedig elárulta, hogy azóta több névtelen, halálos fenyegetést is kapott.

Valentina Roth-ról további fotókat a ide kattintva nézegethet Forrás: Instagram/Valentina Roth

Sánchez magánéletéről egyébként egyre többet cikkeznek, tavaly novemberben azt írták, hogy akkori barátnőjével, Laia Grassival állítólag túl sokat szexelt, akkora volt a nő étvágya, és ezért a csatár keveset pihent. Aztán szakítottak, mert Laiai Grassi rajtakapta, hogy a focista egy másik nővel chatel, legutóbb pedig Sánchez azzal került a bulvárlapok címlapjára, hogy csupán három percig bírja az ágyban.