Szégyen után féláron adja a jegyeket a Vidi

Székesfehérvár, 2015. július 22.
A walesi Christopher Marriott (b) és Michael Wilde(k), valamint Fejes András, a Videoton játékosa (j) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában vívott Videoton FC - The New Saints visszavágó mérkőzése
Székesfehérvár, 2015. július 22. A walesi Christopher Marriott (b) és Michael Wilde(k), valamint Fejes András, a Videoton játékosa (j) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában vívott Videoton FC - The New Saints visszavágó mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2015. július 22-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Videoton féláron kínálja a belépőket a BATE Boriszov elleni BL-selejtezőre azoknak, akik jegyet vettek a TNS elleni, gyenge játékkal megnyert második körös mérkőzésen. 3300 szurkolóról beszélünk. 

A TNS elleni meccset közvetítő Hajdú B. István mondta a hosszabbításban, hogy ha tovább is jut a Videoton, a klubnak illene valamilyen gesztust gyakorolnia a szurkolói felé, mondjuk adhatná féláron a következő fordulóra szóló belépőket.

Hogy ezért, vagy a klub saját magától jutott erre, nem fogjuk megtudni, de tény, hogy a Videton honlapján jelentette be, aki fel tudja mutatni a TNS elleni meccsre szóló jegyét, az fél áron kap belépőt a BATE elleni selejtezőre. A bérleteseknek csak 20 százalék kedvezmény jár.

Megérdemli a gesztust, aki kint volt a TNS ellen Forrás: MTI/Illyés Tibor

A belépők egyébként sem drágák, már 1250 forintiért is lehet jegyet venni a BATE elleni selejtezőre, és a legdrágábbak is csak 3500 forintba kerülnek. A fehérváriak július 28-én, este 20:30-kor lépnek pályára a fehérorosz bajnok ellen.