Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint a PSG a nyáron frontális támadást indít Cristiano Ronaldo megszerzéséért. Két rekordot döntetének meg a portugál leigazolásával. 

Meg nem erősített hírek szerint a PSG a nyári átigazolási szezon utolsó napjaiban megtette utolsó ajánlatát a portugál klasszisért, de a Real Madrid hallani sem akart a 120 millió eurós ajánlatról. Florentino Pérez közölte, a játékos nem eladó, a szerződésében rögzített kivásárlási ár pedig egymilliárd euró.

A The Sunday Times most azt írja, a PSG hajlandó tovább emelni az ajánlaton, és bődületes világrekordnak számító 165 millió eurót kínál Ronaldóért a nyáron. Ezzel még úgy is világrekorder lenne az aranylabdás, hogy a mai napig nem tudjuk pontosan, mennyibe került Neymar leigazolása a Barcelonának.

Cristiano Ronaldo Forrás: AFP

Ronaldo már most is a legnagyobb havi fizetést viszi haza a sportolók között, jelenleg 21 milliót kap a Real Madridtól. A csillagászati fizetést tovább emelné a katari tulajdonban levő francia klub, amely a jelek szerint mindent megtesz, hogy magához csábítsa a portugál világsztárt.