Kérlek, Messi, ne bőrözz be!

Lionel Messi, Barcelona, foci
SPAIN, Madrid : Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates a goal during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs FC Barcelona at the Vicente Calderon stadium in Madrid on September 12, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Yaya Touré a spanyol Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, a Barcelona elleni BL-meccsen könyörgött Lionel Messinek, hogy ne adjon neki kötényt. 

„Messi a legjobb játékos, akivel valaha játszottam. Csak a futball jár a fejében, amit a labdával tud, azt pedig senki más nem tudja. Mégsem csinál soha semmit feleslegesen,

– mondta az elefántcsontparti középpályás Messiről.

Touré 2007 és 2010 között csapattársa volt Messinek a Barcelonában, mielőtt a Manchester Cityhez igazolt, ahol nyert már bajnoki címet, Ligakupát és FA-Kupát is, de a Bajnokok Ligájában nem nagyon megy a csapatnak. Persze szerencséjük sincs, hiszen nem egyszer pont a Barcelona jelentette a végállomást.

Lionel Messi nem kegyelmez Forrás: AFP/Gerard Julien

A legutóbbi két szezonban a Cityt kiejtő Barcában Messinek különösen jó meccsei voltak, az egyiken például sportot űzött belőle, hogy minden szembejövőt bőrbe húzzon. „Az öltözőben azt mondta, nekem is ad majd egy kötényt, és mivel láttam, hogy a csapattársaimat bőrözi, akárhányszor a közelembe ért, rákiabáltam, hogy „Kérlek, csak engem ne! Ne alázz meg!”, mert éppen ott volt a meccsen a családom is.”