Vágólapra másolva!
Dárdai Pál stábjának utolsó tagja, Nyilasi Tibor is elhagyja a válogatottat, az egykori aranycipős játékos önszántából, de vélhetően Bernd Storck szövetségi kapitány személye miatt távozik a csapattól. 

Bernd Storck nagytakarításának korábban már áldozatul esett Sallói István, Szabics Imre és Andrusch József is, a német kapitány saját stábot épített fel magának, amiben csak egy magyarnak, az U17-es válogatottat irányító Szélesi Zoltánnak lett helye – írja a Blikk.

Nyilasi, akit korábban maga Dárdai Pál kért fel, hogy tanácsaival, jelenlétével segítse a válogatott játékosait, valószínűleg maradhatott volna, ha akar (legalábbis ezt nyilatkozta, amikor Storck kirúgta a többieket), de úgy tűnik, nem akar.

2014-ben Nyilasi (j) Dárdai Pál szövetségi kapitány felkérésére tanácsadóként csatlakozott a magyar válogatotthoz stábjához Forrás: MTI

„Azt a tájékoztatást kaptam, hogy továbbra is szívesen lát Bernd Storck. Felajánlotta, dolgozzunk együtt, és a döntést rám bízta. A személyem eddig sem volt fontos, most sem az, csakis az a lényeg, hogy a csapat sikerrel vívja meg a pótselejtezőt, és kijusson az Európa-bajnokságra” –mondta korábban Nyilasi a Nemzeti Sportnak.