Vágólapra másolva!
A Juventus zsinórban hetedik bajnokiját is megnyerte, és óriási feltámadást produkálva már az élmezőnyben zárja 2015-öt, de a Carpi elleni meccs hajrája megmutatta, micsoda feszültség uralkodott az utóbbi hetekben Torinóban. 

Massimilliano Allegri októberben még össztűz alatt volt, de az ősz végére gatyába rázta a Juventust, így a címvédő egy nagyszerű sorozattal egészen az élmezőnyig tornázta fel magát. Az utolsó 2015-ös fordulóban Carpiban is nyert a Juve, de a hajrá nem alakult valami fényesen.

A sima győzelemre (1-3) álló Juventusban előbb Leonardo Bonucci rúgott egy veszélytelen helyzetből öngólt (a Carpi vezetőgólja előtt is őt ültette hintába Marco Borriello), majd még a tévében az öngól visszajátszását mutatták, amikor hirtelen az élő képre váltottak, ahol az látszott, hogy egy Carpi-játékos gyakorlatilag 100 százalékos ziccerben áll szemben Gianluigi Buffonnal.

A helyzetből végül nem lett gól, de Allegrinek már a helyzet elég volt ahhoz, hogy ledobja a láncot. Az edző hisztériás rohamot kapott a vonal mellett, letépte magáról a kabátját, amibe aztán bele is rúgott egyet.