Vágólapra másolva!
Bogdán Ádámot nem kímélik a szurkolók, miután komoly potyagólt kapott az FA-kupában, így a Liverpool újrajátszásra kényszerül a negyedosztályú Exeter ellen. 

„Ha Sinclair egy kicsit mélyebben játszana, szinte már kapus lenne, és őszintén szólva lehet, hogy még azzal is jobban járnánk, mint Bogdánnal” – írta a lefújás előtt nem sokkal az egyik Liverpool-szurkolói oldal.

A meccsen több gól már nem született, így maradt a 2-2-es végeredmény, és Bogdán szögletből kapott góljának köszönhetően a csapatok Liverpoolban újra összecsapnak.

A lefújás után beindult a mémeső, szegény Bogdán Ádámot nem kímélték a szurkolók. A gúnyolódás során többször előkerült, hogy a magyar kapusnak kellene kapnia az Aranylabdát, bár a Trollfootball hozzáteszi, hogy valószínűleg azt is elejtené.

Bogdán az Aranylabdával Forrás:Trollfootball/Twitter

A szurkolók már a mérkőzés alatt nekiestek Twitteren, azt követelték Jürgen Klopp edzőtől, hogy már a télen tegye ki a magyar kapus szűrét. A meccs után aztán hol viccesen, hol durván beindult a mémgyár, és csak úgy özönlöttek a bogdános viccek.

Bogdán gyerekként:

és kutyaként:

Klopp, amikor rájön, hogy Bogdán a kapusa

Aztán jöttek a viccek. Az egyik szerint Bogdán egy Word-dokumentumot sem tudna menteni, míg egy másik szerint a bevásárlózacskókkal sem bír el, egy csalódott szurkoló pedig azt írja, Bogdán mellett

Egy másik szurkoló azon hőbörög, hogy Bogdán harmadik számú kapus volt a Boltonnál, Rodgers mégis leigazolta, mert jól védett a kupameccsen a Pool ellen tavaly. Ez persze nem igaz, Bogdán sokáig első számú kapus volt, bár amikor megvette a Liverpool, már valóban cserekapusnak számított, de távolról sem harmadik számúnak.

Az ellenfél készült rá

„Egész héten arra készültünk, hogy sokat fogunk ívelgetni Bogdán felé. Az elgondolás ma tökéletesen működött” – mondta Lee Holmes, aki szögletből csavart gólt a magyar kapusnak. Elmondta, tudatosan lőtte kapura a szögletet, mert alaposan kielemezték Bogdán Watford elleni hibáját, amikor kiejtett egy beadást. [via NSO]

A Liverpool kapusgondjai nem új keletűek, hasonlóan indult Simon Mignolet pályafutása is a csapatnál. Steven Gerrard a My Story című, hamarosan magyarul is megjelenő könyvéből kiderül, hogy Mignolet-nak is voltak hasonló potyagóljai az első időszakában, ráadásul akkor, amikor a Pool a bajnoki címért küzdött.

„Ezek voltak azok a meccsek, amelyeken Mignolet is megtanulta, hogy egészen más dolog a Sunderland kapujában parádézni, mint a Liverpoolét védeni. Nem ő az egyetlen játékos, akivel ez előfordult, sőt kimondottan sokan vannak, akik

Ilyenkor megrogynak a rájuk nehezedő nyomás súlya alatt, és nemritkán gyermeteg hibákat vétenek” – írja Gerrard a Chelsea ellen 2-1-re elveszített mérkőzésről.

Lehet, hogy Bogdánnak már nem is lesz lehetősége javítani?