Társoldalunk:

Még el sem kezdődött a szezon, de már besokallt az Inter edzője

2016.07.25. 12:05

Az olasz futballban néha a feje tetejére állnak a dolgok, és most épp az Internél van káosz, mert úgy tűnik, Roberto Mancini még a szezon előtt lelécel.

Az edző ugyanis megelégelte, hogy a csapathoz érkező új kínai befektető nem áldoz pénzt az igazolásokra, és a Corriere dello Sport nevű lap tényként írta, hogy Mancini távozik.

Ami tény, eddig csak az argentin középpályás, Éver Banega érkezett a Sevillától, pedig hallani lehetett a portugálokkal Eb-győztes Joao Mario és a Lazio olasz válogatott középpályása, Antonio Candreva leigazolásáról is.

De Boer és Leonardo neve is felmerült

Mancini persze az ilyenkor megszokott módon tagadta, hogy távozni akarna, de máris elindultak a találgatások, hogy ki lehet az utódja, felmerült a legutóbb az Ajaxnál dolgozó Frank de Boer, valamint a csapatot korábban már irányító brazil Leonardo neve is.

Közben a Juventushoz távozó Gonzalo Higuaínt elvesztő Napoli Mauri Icardit környékezte meg, vagyis az edző után a csapatkapitány helyzete is bizonytalan a csapatnál, és ha ez még nem lenne elég, a PSG a Bajnokok Kupája nevű nemzetközi sorozatban 3-1-re nyert az Inter ellen. Szóval van gond bőven, a pályán és azon kívül is, ami nem túl jó előjel az Inter-szurkolók számára, akik amúgy sem voltak elkényeztetve az elmúlt években.