Társoldalunk:

Ronaldo kicsit trollkodott az Év Játékosa-díj átvételekor

2016.08.26. 09:37

De most jókedvében sütött el egy kisebb poént Antoine Griezmann és Gareth Bale kárára, amiért senki nem haragudott rá.

Cristiano Ronaldóról mindenki tudja, hogy szeret díjat kapni. Legyen szó bármilyen elismerésről, ő örömmel veszi át. Így volt ez csütörtökön kora est is, amikor a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolásakor megnevezték az előző idény legjobb európai játékosát.

A döntőbe jutott három jelölt közül a Real Madrid portugál klasszisa diadalmaskodott, aki az 55 lehetséges voksból 40-et gyűjtött be, míg Antoine Griezmann 8-at, Gareth Bale pedig 7-et mondhatott magáénak.

Cristiano Ronaldo tréfás kedvében voltForrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Ronaldo ezúttal mellőzte a diadalüvöltést, inkább a humor felé fordult, és egy vaskos elismerésbe ágyazott kis csipkelődéssel színesítette a bizarr fémtárgy átvéltelét.

„Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy én vehetem át ezt a díjat. De igazságtalan lenne, ha nem említeném meg ezt két fantasztikus játékost, akik ugyancsak megérdemelték volna a díjat, hiszen nagyszerű évük volt" – kezdte Ronaldo, majd jött a móka.

„Bocs, Griezmann, hogy legyőztelek az Eb-döntőben és a BL-döntőben is, és tőled is bocsánatot kérek, Bale, hogy kikaptatok tőlünk az Eb-elődöntőben."

Hát, ilyen, amikor Ronaldo viccel.