Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo nővére, Katia Aveiro - öccséhez hasonlóan - nem pihen, és rendületlenül építi karrierjét a popszakmában. Máris mutatjuk az új slágerért!

Cristiano Ronaldo családjáról ritkán hallunk, de egyik nővére Cátia nagyon is hallat magáról. A Katia Aveiro művésznéven alkotó testvér a popszakmában szerzett magának hírnevet. Már 2005-ben megjelentette első dalait, ekkor még La Ronalda néven, ezt követően azonban már az öcskös hírnevének hullámain száguldott tovább, és szerzett már 199 ezer követőt az Instagramon.

Cristiano Ronaldo és Katia Aveiro a 2014-es Aranylabda-gálán Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

2014-ben a Survivor című valóság show portugál változatának fényét emelte, a következő évben pedig benevezett hazája Euroviziós versenyébe, ahol ugyan nem az ő dalát választották, de ez sem szegte kedvét.

Máris itt a legújabb slágergyanús nóta: a kubai művésszel, DKB-vel közös Acurrucate című dal és a hozzá készült klip kifezetten kellemes élményt nyújt a januári zimankóban:

Persze, még mindig jól jön, ha a globális terjesztésbe besegít a kicsivel ismertebb Cristiano is, aki saját közösségi oldalán biztatja követőit a dal minél többszöri meghallgatására.